/

Deestone Zomerbanden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Deestone zomerbanden sterk budgetmerk met goede ontwerpen

De nieuwste Deestone zomerbanden vind je hier snel en efficiënt online in de speciale Deestone-sectie van Tirendo.be. De meeste recente modellen voor lage prijzen van dit Thaise budgetmerk dat al sinds 1977 produceert. Deestone heeft vijf productielocaties en exporteert naar meer dan 120 landen. Het bedrijf maakt al jarenlang een prima lijn zomerbanden dat ieder jaar wordt gemoderniseerd. Dit Thaise merk exporteert op grote schaal naar Aziatische landen maar ook naar Europa en de Verenigde Staten. Tirendo.be heeft een goede selectie zomerbanden van Deestone in het assortiment. Dit betreft banden die het goed doen in de verschillende zomerbandentests van de vakbladen in Nederland, Duitsland en elders in Europa. Maak gerust een keuze uit nieuwe maar ook oudere modellen van Deestone. Met de lage prijzen van dit budgetmerk en de gratis bezorging heb je voor weinig geld een nieuwe band. De banden van Deestone onderscheiden zich met prima low-tech ontwerpen en slijtvaste profielen.

Goede Deestone zomerbanden

Een aantal goede Deestone zomerbanden zijn de Deestone Vincente R302 (Ultra High Performance Summer), de Deestone Carreras R702 (High Performance Summer), de Deestone Carreras RS801 (High Performance Summer), de Deestone Nakara R201 (High Performance Summer), de Deestone Nakara R202 (High Performance Summer), de Deestone Nakara R301 (Touring Summer) en de Deestone Vincente R203 (Touring Summer). Je vind deze en andere Deestone's in deze speciale sectie.

Online bestellen met Tirendo.be

Bestellen is eenvoudig en veilig in de webwinkel van Tirendo.be. Je kunt hier 24/7 terecht en rondbladeren in wat wij te bieden hebben. Met de krachtige filters en speciale merken- en bandensecties (zoals deze Deestone-sectie) is het eenvoudig om je keuze te beperken tot een aantal tientallen geschikte producten. Tirendo.be hanteert lage marges en heeft geen eigen garages of winkels. Om toch goede service te kunnen leveren heeft Tirendo.be met meer dan 600 garages in Nederland een speciale overeenkomst voor het leveren van diensten voor op Tirendo.be aangekochte producten. Zo kun je dus, als je besluit niet zelf je banden onder je auto aan te brengen, gewoon bij een garage in de buurt terecht voor professionele montage en afstellen van banden tegen een geringe meerprijs. Surf mee op de groei van online en profiteer van lage prijzen, snelle en professionele service en gratis bezorging. Neem de tijd en zoek een goed product uit, en bestel online!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^