/Giti Zomerbanden

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

Giti zomerbanden voor hele redelijke prijs een setje nieuwe banden

De nieuwste modellen Giti zomerbanden vindt je eenvoudig en goed gesorteerd in deze speciale Giti zomerbandensectie op Tirendo.be. De wortels van Giti gaan terug tot 1951 met de productie van fietsbanden en binnenbanden in Indonesië, en later met het produceren van banden voor bedrijfsvoertuigen. Het bedrijf richtte in 1993 in China een joint venture op met Anhui Tire Factory. In 1998 richtte het een eigen verkoop- en distributiecentra op. Sindsdien heeft het bedrijf zich verder internationaal uitgebreid, met kantoren en distributiecentra over de hele wereld. In juni 2014 heeft het bedrijf aangekondigd om een fabriek van meer dan een half miljard dollar te willen bouwen in South Carolina inde Verenigde Staten, de eerste fabriek buiten Azië. Giti sponsort motorsportrijders en -evenementen onder de merken Giti en GT Radial, waaronder de Formula Masters China en Scirocco R-Cup China races. In 2017 begon Giti met de 24 uur durende Nürburgring-race in Duitsland en werd 2e in zijn klasse. In de Verenigde Staten sponsort Giti de Japanse Nobuhiro Tajima in het Pikes Peak International Hill Climb Championship. Voor een Aziatisch merk is het niet altijd even eenvoudig om een goede naam te vestigen in Westerse landen, maar Giti is het gelukt met GT Radial.

Goede Giti-producten

Een aantal goede Giti-banden zijn de Giti GitiCompete GTR2 (track en competition zomerband), de Giti GitiSport S1 (ultra high performance zomerband), de Giti GitiComfort (ultra high performance zomerband), de Giti GitiPremium H1 (ultra high performance zomerband), de Giti GitiSynergy E1 (ultra high performance zomerband) en de Giti GitiSport S1 SUV (SUV en 4x4 ultra high performance zomerband). Deze en andere uitstekende Giti zomerbanden vind je voor lage prijzen online op Tirendo.be. Met gratis bezorging en optionele montage ben je altijd beter en goedkoper uit.

Bestellen op Tirendo.be

Bestellen op Tirendo.be is zeer eenvoudig. Blader door de speciale bandenmerkensecties of automodellensecties voor een geschikte band, en bestel hem veilig en snel online. Je banden worden vinnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd. Je kunt je banden ook gratis laten bezorgen bij een Tirendo.be montagelocatie bij jou in de buurt. Daar worden de banden dan tegen een meerprijs voor je gemonteerd en afgesteld. Goedkoop, snel en efficiënt, het is prettig en handig om online te bestellen op Tirendo.be. Maak je keuze uit tientallen Giti-producten, en bestel 24/7 online!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK