Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903
Eigenschappen


Pagina 1 van 1
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Linglong Zomerbanden

Linglong zomerbanden nieuwe producten en ontwerpen met redelijke prijs

In deze speciale sectie Linglong zomerbanden vind je de nieuwste modellen zomerbanden van de Chinese fabrikant Linglong overzichtelijk op een rijtje voor snelle selectie. Linglong produceert voor de Chinese markt, en exporteert naar Azië en Europa. Dit budgetmerk fabriceert zomer- en winterbanden en all season banden voor lage prijzen. Tirendo.be biedt het merk aan als een van de budgetmerken, voor diegenen die een nieuwe band van redelijke kwaliteit zoeken voor een lage prijs. Tirendo.be heeft een groot aanbod van honderden verschillende bandenmerken, en levert snel uit voorraad, zonder bezorgkosten. Tegen betaling kunnen banden worden gemonteerd bij een van Tirendo.be montagelocatie bij je in de buurt.

Een aantal producten van Linglong

Een aantal zomerbanden van Linglong zijn de Linglong Green Max (ultra high performance zomerband), de Linglong L688 (ultra high performance zomerband), de Linglong Green Max HP010 (high performance zomerband), de Linglong Greenmax Max2000 (high performance zomerband), de Linglong L699 (high performance zomerband), de Linglong Green Max EcoTouring (touring zomerband), de Linglong Greenmax R620 (touring zomerband), de Linglong Greenmax R666 (touring zomerband) en de Linglong LMA15 (touring zomerband). Vooral de touring zomerbanden van Linglong zijn populair vanwege de mate van comfort en slijtvastheid. De fabrikant maakt een eenvoudige lijn van producten voor een lage prijs, en biedt waar voor zijn geld. Geen run flat, driedimensionale profielen en andere poespas, maar simpele, slijtvaste, comfortabele en stille banden voor elk type auto en alle omstandigheden.

Online kopen met Tirendo.be

Goedkope banden voor de laagste prijzen van Nederland koop je eenvoudig en snel online op Tirendo.be. Al onze banden worden uit voorraad geleverd. Wij hebben geen winkels of garages, en distribueren snel en efficiënt in het hele land. Om toch goede service te kunnen leveren hebben wij speciale overeenkomsten met zo'n 600 bestaande garages in Nederland, zodat banden en velgen en andere producten die op de website worden aangeschaft indien gewenst kunnen worden gemonteerd, goed afgesteld en vervangen. Op deze manier profiteer je als consument niet alleen van de lage prijzen die je met online shoppen associeert, maar ook van prima service, professioneel en lokaal. Voor een snelle selectie uit honderden verschillende producten blader je snel door onze speciale productpagina's, zoals de zomerbandensectie van Linglong. Neem de tijd! Banden uitkiezen is leuk, en er is een hoop te lezen over banden online. Maak je keuze en bestel 24/7 online.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK