Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 33

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Maxxis Zomerbanden

Maxxis zomerbanden nieuwe banden voor lage prijzen

De nieuwste Maxxis zomerbanden vind je voor aantrekkelijke prijzen online op Tirendo.be Maxxis is een merk van het Taiwanese Cheng Shin Rubber Industry, een bandenfabrikant die sinds 1969 produceert in Taiwan. Cheng Shin begon ooit zoals zo veel bandenmerken met fietsbanden, en boorde gaandeweg meer markten aan en kwam met op rubber gebaseerde producten voor nieuwe typen vervoermiddelen. Het is inmiddels de negende bandenfabrikant van de wereld gemeten naar productie. Taiwan is een rijk, geïndustrialiseerd Aziatisch land, één van vier Aziatische tijgers (met Zuid Korea, Hong Kong en Singapore) en de 21e economie van de wereld (Nederland is 27). Taiwan is groot in chips en elektronica, het bedrijf Foxconn, maker van de iPhone bijvoorbeeld is een Taiwanees bedrijf. Het kocht onlangs het Japanse Sharp op.

Maxxis heeft een compleet gamma aan zomerbanden voor regulier en voor sportief gebruik. Twee goede high performance zomerbanden zijn de VICTRA MA-Z4S en de VICTRA VR-1. Deze banden doen het uitstekend in de verschillende zomerbandentests voor high performance van de wegenwacht in Duitsland en testinstituten in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Maxxis ontwikkelt op alle fronten goede producten, en heeft een prima line-up producten die ieder jaar weer wordt vernieuwd en verbeterd met nieuwe inzichten, materialen, ontwerpen, en technische verbeteringen.

Met Tirendo.be online bestellen

Tirendo.be heeft een enorm aanbod aan banden, de nieuwste producten en ook oudere modellen die voor lage prijzen worden verkocht. Fabrikanten komen ieder jaar weer met nieuwe, verbeterde modellen, maar dat wil niet zeggen dat modellen van twee of drie jaar oud niet goed van kwaliteit zijn. Sterker nog, soms slaan fabrikanten de plank mis met een nieuw ontwerp of nieuwe technologie. Daarom is het verstandig altijd even een bandenvergelijkingstest te lezen van een onafhankelijk testinstituut, waarvan en tientallen zijn in Europa. Met lage prijzen en gratis bezorging bespaar je met Tirendo.be al snel tientallen euro's op een nieuwe set banden. Ook voor een strakke nieuwe velg en andere producten zoals motorolie kun je op de website terecht. Alles wordt gratis bezorgd, binnen enkele werkdagen. Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk je aangekochte producten door een professionele monteur bij een garage bij jou in de buurt te laten aanbrengen en afstellen. Zo profiteer je op Tirendo.be niet alleen van lage prijzen, maar ook van uitstekende dienstverlening.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK