Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Pagina 1 van 33
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Nokian zomerbanden

Als de grootste Noord-Europese bandenproducent heeft Nokian zich sinds 1988 gepresenteerd als ontwikkelaar van kwaliteitsbanden. Omdat het bedrijf in Finland gevestigd is, is het niet verwonderlijk dat zich hun aanbod in de eerste plaats op winterbanden concentreert, maar ook de zomerbanden van Nokian zijn van een uitstekende kwaliteit. Samen met het andere bekende merk uit hetzelfde dorp, Nokia, laat Nokian zien dat Finland kan staan voor degelijke producten gemaakt met een imponerende 'know-how'.

Net als de winterbanden hebben Nokian zomerbanden een sterk accent op veiligheid. Door deze extra aandacht voor een goede grip en het voorkomen van aquaplaning zijn deze banden ook uitermate geschikt voor het – natte – Nederlandse klimaat. Naast de aandacht voor veiligheid is Nokian ook aanwezig in de ontwikkelingen op het gebied van milieusparende technologieën, bijvoorbeeld met het concept voor de Nokian eLine-banden; deze zullen als een van de eerste bandentypes een dubbel-A rating hebben op het verplichte Europese bandenlabel. Hoewel Nokian een band uit het betere segment is, zijn de banden overigens zeer betaalbaar.

Nokian zomerbanden komen in tests in heel Europa prima uit de bus. Zo is Nokian H (185/60 R15) bij het Duitse Auto Zeitung als 'Testsieger 2012' uit de bus gekomen. Met zijn directionele profiel heeft deze band een betere afvoer van water dan de andere zomerbanden in de test en scoort daarmee 135 van de 150 te behalen punten; en dit maakt de band dus geschikt voor de regenachtige Nederlandse klimaat.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK