Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Pagina 1 van 33

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Pirelli zomerbanden

In 1872 opgericht in Italië door Giovanni Battista Pirelli is dit beroemde bandenmerk in honderdveertig jaar tijd uitgegroeid tot de vijfde producent in de wereld. Pirelli levert in meer dan honderdzestig verschillende landen via ongeveer tienduizend verschillende verkooppunten, en is daarmee een speler van formaat op de autobandenmarkt. Al jaren wordt de naam Pirelli geassocieerd met Formule 1, Ferrari, Lamborghini en snelheid in het algemeen. Maar, Pirelli neemt ook zijn verantwoordelijkheid, het bedrijf hanteert niet voor niets de veelzeggende slogan 'Power is nothing without control'. Bovendien laat het met zijn huidige interesse in 'Green Performance' zien, dat het oog heeft voor de vraagstukken van deze tijd. Tevens zorgt Pirelli ook op dat gebied voor moderne oplossingen en ontwikkelingen. Een voorbeeld an deze 'Green Performance'-technologie is de gloednieuwe Pirelli Cinturato P7.

Pirelli zomerbanden zijn gericht op een optimaal rijgenot; maar het merk staat ook voor veiligheid en slijtvastheid. Voor vrijwel alle typen personenauto’s heeft Pirelli een passende band, zo kunnen ook de bezitters van grotere wagens er terecht voor hun bandenwensen. In de categorie zomerbanden voor personenauto’s heeft Pirelli op dit moment twee verschillende lijnen ontwikkeld, beiden met verscheidene versies: de Pirelli PZero en de Cinturato P. Banden in de Pzero-lijn zijn bedoeld als 'High-Performance'-banden, geschikt voor de krachtigste modellen. De Cinturato P zijn dan weer gemaakt op een zo energiezuinige manier, duurzaam in productie én gebruik. Voor de grotere auto’s, SUV's en bestelwagens heeft Pirelli de Scorpion en de Chrono-lijnen, die beiden ook zeker garant staan voor een hoge kwaliteit.

Ook in de zomerbandentest 2012 van de ANWB hebben Pirelli zomerbanden een goede beoordeling behaald: bijvoorbeeld de Pirelli Cinturato P1 (165/70 R14 T) met 'zeer goed op elkaar afgestemde eigenschappen'. Of, de Pirelli Scorpion Verde (215/65 R16 H), 'goed tot zeer goed op alle veiligheidsrelevante testcriteria'. Pirelli laat hier dus ook zien een echt kwaliteitsmerk te zijn.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK