/Torque Zomerbanden

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
The price is for one tire and includes VAT and shipping costs.

Torque zomerbanden veilig online bestellen met gratis bezorging

In deze kleine sectie Torque zomerbanden vindt je een overzicht van wat het merk te bieden heeft op het gebied van zomerbanden. Torque levert al jaren prima zomerbanden voor de Europese markt. Tirendo.be heeft een groot aanbod banden in het premiumsegment maar ook in het economy en budgetsegment, en probeert een zo breed mogelijk aanbod uit voorraad te leven, voor ieder budget en voor elk doel. Met de gratis bezorging is een budgetband van Tirendo.be een no brainer: goedkoop en met gratis levering binnen Nederland, je bent gegarandeerd goedkoop uit. Laat de banden bij je thuis bezorgen en monteer ze zelf, of bij een (Tirendo.be) garage in de buurt voor montage door een professional.

Een aantal zomerbanden van Torque

Een aantal prima zomerbanden van Torque betreft de Torque TQ901, met goede feedback en handling (high performance zomerbanden), de sterke Touring Summer Torque TQ021 (high performance zomerbanden) en de grotere Torque TQ HT701 (touring zomerbanden voor SUV en 4x4. Voor deze en andere banden browse je even op je gemak door de bandensecties op de website, voor een snelle selectie uit duizenden producten. Heb je je keuze weten te beperken tot een aantal tientallen banden met behulp van onze krachtige filters, check dan de prijzen en misschien een aantal reviews online of in een auto- of bandenblad en bestel!

Online kopen

Online kopen is een stuk eenvoudiger geworden met de heldere product- en merkenpagina's van Tirendo.be en de duidelijke service. Geen zorgen over kwaliteit, Tirendo.be kiest banden op basis van verkoopcijfers en prestaties in bandentests. Geen zorgen over montage, Tirendo.be biedt in samenwerking met garages door heel Nederland de mogelijkheid banden te laten monteren en afstellen. Snelle levering, gratis bezorging en lage prijzen doen de rest. Er is geen reden meer om ooit nog weer te veel te betalen voor een nieuwe set banden! Check een aantal van de reviews online of in een automagazine als de Kampioen (van de ANWB) of Auto Bild, of een van de tientallen andere professionele en onafhankelijke autobladen uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk of anderszins. Neem de tijd en maak een keuze uit duizenden banden, de nieuwste modellen premium banden van Michelin of een goed alternatief van een merk als Torque. Bestel veilig en snel, 24/7 online!

We use cookies. By using this website you consent to their use.
OK