/Tyfoon Zomerbanden

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

Tyfoon zomerbanden kwaliteit budgetmerk goedkoop online

Op Tirendo.be vind je de nieuwste modellen Tyfoon zomerbanden van dit seizoen voor extreem lage prijzen online! In deze speciale Tyfoon-sectie voor zomerbanden vind je alle modellen Tyfoon, van de meest recente tot de oudere modellen en edities. Tirendo.be biedt een enorm aanbod aan zomerbanden van alle premiummerken zoals Michelin, Continental, Cooper en Dunlop, Bridgestone en Vredestein maar ook budgetmerken waaronder Tyfoon. Met zo veel high tech als er op het moment in de nieuwere edities banden van de grote merken wordt gepropt is het niet verwonderlijk dat deze banden redelijk aan de prijs zijn. Budgetbanden zijn vaak gebaseerd op vereenvoudigde versies, bijvoorbeeld zonder run flat, of het zijn eenvoudigweg ontwerpen van een aantal jaren geleden. Zij worden ook wel OEM gemaakt door onafhankelijke bedrijven of door premiumfabrikanten zelf. Hoe dan ook, het bedrijft in de meeste gevallen uitstekende producten, robuuste ontwerpen die jarenlang meegaan, maar dan zonder het merk. Tirendo.be laat de keuze graag aan u over.

De aantrekkelijk geprijsde

Tyfoon Connexion 2

is geschikt voor compacte auto's. De Connexion is een betaalbaar, slijtvast en efficiënt product waar je lange tijd van op aan kunt. Onder alle weersomstandigheden zeer goede prestaties. Een goede remweg op zowel nat als droog wegoppervlak. 3 groeven in de lengterichting met lamellen voor goede grip op een nat wegdek. Verstevigde schouderblokken voor stabiliteit. Centerblokken voor een goed contact met de weg onder alle weersomstandigheden en bij onverwachte stuurbewegingen. Een goed profiel dat de geluidsproductie tijdens het rijden beperkt. Deze band is comfortabel, stil, zuinig en slijtvast. Een serie van een merk dat zich al geruime tijd ontwikkelt tot een sterk op zichzelf staand merk met een mooi gamma aan producten, waaronder dus de uitstekende Connexion 2 zomerband.

Online aankopen doen op Tirendo.be

Tirendo.be maakt het zijn klanten eenvoudig om online aankopen te doen. Met speciale productsecties voor goed lopende automodellen, maar ook van bandemerken is het gemakkelijker geworden een keuze te maken uit de duizenden producten die op de markt verschijnen. De meeste banden in het aanbod van Tirendo.be hebben goede resultaten behaald in de verschillende bandentests die uitkomen gedurende het jaar. De Nederlandse en Duitse wegenwachten brengen bijvoorbeeld ieder jaar zomer- en winterbandentests uit. Maak op je gemak een keuze uit het grote aanbod op deze website, en bestel snel online!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK