Banden in België | De banden die u zoekt | Tirendo.be

banden per regio background picture

Zoeken op locatie - vind montagepartner om de hoek!

U heeft nieuwe banden aangeschaft, of bent van plan dat te doen, maar u weet niet waar u die onder uw auto kunt laten zetten? Geen nood: wij van Tirendo hebben een uitgebreid netwerk montagepartners door het hele land. Vul hieronder eenvoudig uw postcode of plaatst in, en zie meteen de voor u dichtstbijzijnde garage!

U zoekt een garage om uw nieuwe banden te monteren ?

Vind hier een van onze vele montagepartners bij u in de buurt

Afstand in km

    Speciaal voor ons klanten hebben wij een overzicht gemaakt van de balangrijkste steden in Vlaanderen, en per stad of regio uitgezocht wat de best mogelijke banden zijn. Nu zijn de klimaatsverschillen binnen België natuurlijk niet zo groot, maar toch maakt het verschil of u in de grote stad woont of in een meer landelijke en/of heuvelachtige omgeving. Klik uw plaats aan en zie tevens gelijk welke montagepartner het dichtst bij u in de buurt zit.

    Banden per regio
    Winterbanden per regio

    Natuurlijk kunt u ook direct en specifiek zoeken op merk, type en bandenmaat. Kijk op de wang van uw huidige band, lees de maat af en vul die hieronder in in onze configurator. Wij presenteren u vervolgens alleen die banden die perfect op uw voertuig passen. Zo makkelijk kan het zijn!