Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903
Eigenschappen


110,10 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beperkte voorraad
117,00 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beperkte voorraad
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
50,00 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beperkte voorraad
Pagina 1 van 1
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Kenda autobanden

Kenda heeft zich sinds de oprichting in 1962 geprofileerd als een sterke allround leverancier van hoogwaardige banden voor uiteenlopende doeleinden. De productie van Kenda autobandenis altijd gericht op het vervolmaken van nieuwe innovatieve technieken. In zijn lange geschiedenis heeft het merk ruime ervaring opgedaan met het produceren van hoogwaardige banden die een sterke positie innemen tussen alle grote merken in de bandenwereld. Daarnaast heeft Kenda een zeer goede naam op het gebied van serviceverlening.

Kenda is gespecialiseerd in een zeer breed segment aan verschillende banden. Zo is er veel ervaring ontstaan met diverse technieken. Tot het assortiment van Kenda behoren bijvoorbeeld eersteklas crossbanden, sterke banden voor landbouwmachines en degelijke fietsbanden. Daarnaast is er een uitgebreide sortering Kenda autobanden;die door de allround ervaring van het merk zijn doorontwikkeld tot eersteklas banden voor een opvallend lage prijs. 

Kenda heeft door de uitgebreide specialisaties van het merk veel ervaring kunnen gebruiken voor het ontwikkelen en perfectioneren van een sterke range Kenda autobanden. Zo is er onder anderen een zeer sterke serie zomerbanden ontstaan die zich kenmerkt door een grote duurzaamheid en uitstekend weggedrag tijdens warm zomerweer. De winterbanden van Kenda gedragen zich uitstekend tijdens alle winterse weersomstandigheden waarbij sneeuw, water en vuil zeer goed en snel worden afgevoerd. De all season banden van dit uitstekende merk zijn het hele jaar door betrouwbare partners.

Samenvattend:

Krachtige betrouwbare banden van een allround leverancier
Uitstekende profielvorming
Uitgebreid assortiment voor alle seizoenen

Zeer gunstige prijs ten opzichte van de kwaliteit


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK