/Lassa autobanden

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

Met Lassa autobanden is er een fris jong merk bijgekomen op de autobandenmarkt. Lassa behoort tot het uitstekend bekend staande Japanse bandenmerk Bridgestone, dat al sinds 1931 uitstekende banden maakt voor de auto-industrie. Letterlijk vertaald vanuit het Japans naar het Engels, betekend Bridgestone: stenen brug. Deze benaming zegt al genoeg over de kwaliteit van de banden die dit concern door de jaren heen heeft vervaardigd. Het vrij nieuwe dochtermerk Lassa, zet deze goede naam voort met een serie ijzersterke banden voor een zeer scherpe prijs.

Door de ruime ervaring bij het moederbedrijf, is Lassa er al snel in geslaagd om een zeer complete serie banden uit te brengen die in een rap tempo goede naamsbekendheid weet te verkrijgen. Een perfecte serie betaalbare zomer- en winterbanden staat garant voor veel duurzaam, veilig en comfortabel rijplezier. De technische prestaties zijn opvallend goed en alle Lassa autobanden gedragen zich voorbeeldig onder diverse omstandigheden.

Lassa autobanden zijn zowel in het winter- als in het zomerbandensegment krachtige banden met betrouwbare technische prestaties. Het uitstekend ontworpen profiel en het geweldige loopvlak zorgen voor een stabiele wegligging en een uitstekend bochtenwerk. Ook de remweg en de tractie zijn perfect in orde, en water, sneeuw en vuil worden snel afgevoerd, wat nog eens extra de kwaliteit van het profiel benadrukt. Lassa banden zijn zeer goed gezelschap voor kritische automobilisten die op zoek zijn naar betrouwbare banden voor een lage prijs.

Samenvattend:

Uitmuntende autobanden van een succesvol concern

Uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit.

Prijs/kwaliteitverhouding dik in orde

Een voorbeeld van een Lassa band voor de winter is de Snoways.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK