/Meteor autobanden

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

Het nog zeer jonge autobandenmerk Meteor is bezig aan een sterke opmars tussen alle grote merken in het segment betaalbare autobanden. Meteor autobanden zijn uiterst betaalbare banden van grote technische kwaliteit. Innovatie en gebruik van de modernste technieken kenmerken alle ontwerpen in de uitgebreide bandenserie van Meteor. Eind 2012 werd dit vooruitstrevende merk opgericht en doet er sindsdien op succesvolle wijze alles aan om met veel aansprekende technische prestaties de aandacht van hedendaagse kritische bestuurders te trekken die op zoek zijn naar goedkope banden van goede kwaliteit.

Meteor autobanden zijn er op gericht om zoveel mogelijk veiligheid te bieden onder verschillende weersomstandigheden. De banden van het merk vallen op door hun perfecte grip op de weg, een sterke tractie en een korte remweg in diverse omstandigheden. Meteor maakt goede betrouwbare zomerbanden, uitgekiende winterbanden en zeer goede all season banden die zich allemaal buitengewoon goed gedragen in verschillende situaties.

Alle Meteor autobanden zorgen voor goede prestaties. Buiten de prima wegligging, de uitstekende tractie en de korte remweg, gedragen de banden zich opvallend goed in de bochten, en blinken zeker de winterbanden uit door het uitgekiende profiel dat moeiteloos sneeuw, water en vuil afvoert en daardoor de kans op aquaplanning verkleint. Wanneer al deze prima prestaties worden afgezet tegen de lage prijs van de banden, kan er met recht gezegd worden dat Meteor banden een veelbelovende toekomst in het vooruitzicht hebben.

Samenvattend:

Sterk groeiend jong bandenmerk van prima kwaliteit

Aansprekende technische prestaties

Ruim assortiment veilige autobanden

Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK