Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 54

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Pace autobanden

Pace is een gloednieuw autobandenmerk dat in 2008 werd opgericht in China. Vanuit de supermoderne fabriek in Qingdao worden de eersteklas Pace autobanden geproduceerd volgens een hoogwaardig technisch systeem dat voldoet aan standaarden die internationaal van betekenis zijn. Hierdoor is men bij Pace in staat om voor een betaalbare prijs zeer goede en innovatieve banden te ontwikkelen die niet onderdoen voor de banden van reeds lang bestaande toonaangevende merken.

Pace is een breed georiënteerde bandenfabrikant die, naast banden in alle gangbare maatvoeringen voor personenauto's, ook banden maakt voor bedrijfsauto's en 4x4 wagens. Door de ervaringen in deze brede range aan banden, zijn Pace autobanden op alle fronten technisch hoogstaand, en neemt het merk met gemak een goede positie in tussen merken van naam en faam. De technici van Pace halen alles uit de kast om alle banden van het merk zo ver mogelijk door te ontwikkelen met de allernieuwste technische snufjes en ijzersterke rubbersoorten.

De ingenieurs die betrokken zijn bij het ontwerpen van de Pace autobanden zijn echte experts die zich richten op het ontwerpen van hightech banden voor een zo laag mogelijke prijs. Met veel elan slagen zij er telkens in om technische verbeteringen te bedenken die de winter- zomer- en all season banden van Pace nog weer beter maken dan zij al waren. Daardoor is een brede range aan banden ontstaan die allen uitblinken in kwaliteit en duurzaamheid en veiligheid.

Samenvattend:

Nieuw ambitieus autobanden merk

Lage aanschaf prijs

Hoge kwaliteit in constructie en materiaalgebruik

Conform internationale standaarden


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK