Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 54

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Petlas autobanden

Petlas autobanden worden geproduceerd in Turkije. In 1974 begon Petlas als producent van vliegtuigbanden. Petlas groeide hierna uit tot allround producent van banden, zowel voor de civiele markt als voor militaire doeleinden. De onderneming is het laatste decennium voortdurend gericht geweest op uitbreiding van de capaciteit. Hierbij werden fasegewijs steeds nieuwe investeringen gedaan.
Als allround producent van banden is Petlas van alle markten thuis. Binnen de onderneming is daardoor een enorme knowhow aanwezig. Dit komt de kwaliteit van de producten sterk ten goede.

Het assortiment van Petlas
De productie voor civiele doeleinden, bestaat naast autobanden voor personenauto's, onder andere uit banden voor 4x4-voertuigen, bestelbussen, zwaardere trucks en autobussen.
Vanzelfsprekend beantwoorden alle Petlas autobanden aan de internationale standaardnormen. Elke type band wordt door Petlas gemaakt in een imposante reeks breedtes en hoogtes. Voor elke personenauto is dus de geschikte maat te vinden binnen het assortiment. Bovendien telt dit assortiment autobanden ook een mooie reeks high performance banden. Daarnaast kan gekozen worden voor nauwkeurig vormgegeven winterbanden.

De eigenschappen van Petlas autobanden
Bij het profielontwerp van de banden, wordt rekening gehouden met een groot aantal aspecten. Met name de goede handling, remgedrag en rijeigenschappen op droog en nat wegdek hebben hierbij de volle aandacht. De banden hebben stijve schouderblokken voor een goede wendbaarheid en gelijkmatige slijtage. Voorts staan zaken als aquaplaning en verlaging van het brandstofverbruik volop in de aandacht.

- Bandenfabrikant met zeer veel kennis van zaken
- Zeer fijnmazig assortiment autobanden
- Grote aandacht voor rijkwaliteit en veiligheid
- Aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK