Continental

Continental VanContact 100 banden

Vind uw

VanContact 100

hier!

De Continental Contivancocontact 100 is een band die uitblinkt in veiligheid en duurzaamheid. Deze zomerband is verder een kampioen op een slecht wegdek. Vervoerstromen blijven moeiteloos op peil wanneer deze band onder de bestelwagen gemonteerd wordt. Daarbij is Continental erin geslaagd om de band een flink stuk zuiniger te maken dan zijn voorganger. Ook de levensduur is nog verder verbeterd. Dit betekent dat de Contivancocontact 100 langer dienst doet en zorgt voor een flinke brandstofbesparing. Dat is voordelig en goed voor het milieu.

Profieleigenschappen

De Continental Contivancocontact 100 is bijzonder goed in het afhandelen van oneffenheden in het wegdek. Bovendien hebben deze bestelwagenbanden een speciaal verstevigd karkas en een verstevigde zijkant. Een sterke strip op die zijkant beschermt nog extra tegen slijtage. De Continental Contivancocontact 100 is dus bijzonder geschikt om elke dag opnieuw zware lasten te transporteren.Ten opzichte van zijn succesvolle voorganger heeft Continental de rolweerstand van deze Contivancocontact 100 met 10% weten te reduceren. Naast de brandstofbesparing die dit oplevert, maakt dit de band ook soepeler te hanteren tijdens de rit. De banden hebben een iets plattere vorm dan vergelijkbare banden. Dit biedt grote voordelen. Door het bredere loopvlak is het contact met de weg veel beter. Bovendien wordt de slijtage van de band verdeeld over een breder oppervlak, waardoor de band in zijn geheel langzamer afslijt. Dit verlengt de levensduur aanzienlijk.

Effectiviteit

Het innovatieve karakter van de Continental Contivancocontact 100 geeft de band een veel langere levensduur: het oppervlak slijt langzamer door de plattere vorm en de verstevigingen aan karkas en zijkant van de band bieden een uitstekende bescherming op een slecht wegdek.Door de verlaagde rolweerstand verbruikt de band bovendien een stuk minder brandstof. Deze zomerband van Continental blinkt uit in efficiency!.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.