Michelin

Michelin Agilis Alpin banden

Vanaf140,63 €per band
Vind uw

Agilis Alpin

hier!

Michelin Agilis Alpin banden zijn ontworpen om de meest barre weersomstandigheden aan te kunnen. Ook het vervoer van zware ladingen onder weersomstandigheden met zware sneeuwval is met deze banden heel goed mogelijk. De banden hebben namelijk onder alle omstandigheden optimale grip en contact met de weg.

Profieleigenschappen

Michielin Agili Alpin banden hebben een speciaal profiel waardoor de waterafvoer uit de band optimaal is. Dit zorgt er voor dat deze banden veiligheid op de weg garanderen onder natte weersomstandigheden. Het profiel zorgt er ook voor dat de tractie onder deze omstandigheden ruim voldoende is.

Rendementt

Onder de meest moeilijke omstandigheden heeft men met Michelin Agilis Alpin banden nog een fors gehalte aan mobiliteit en duurzaamheid. Men kan kortom met deze banden grote afstanden rijden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en veiligheid van de band. Michelin Agilis Alpin in het kort:

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.