Vredestein

Vredestein Comtrac All Season banden

Vanaf181,63 €per band
Vind uw

Comtrac All Season

hier!

De Vredestein Comtrac All Season is een economische band, die speciaal is ontworpen voor bestelwagens. Het is namelijk een band voor alle seizoenen. Deze band kenmerkt zich door stabiel rijgedrag, een uitnemende stuurcontrole en een robuuste wegligging.

Eigenschappen van het profiel

De Vredestein Comtrac All Season bestaat uit een uitgebalanceerde mix van rubber en silica. Dit bandoppervlak biedt een grote slijtvastheid, waardoor de band langer meegaat. De uitgekiende lamellenstructuur garandeert een optimale grip, zelfs op een ondergrond van ijs of sneeuw. Het solide V-vormige profiel van de Comtrac All Season heeft rijen speciaal gepositioneerde profielblokken. Doordat ze verspringen ten opzichte van elkaar, is het geluidsniveau opmerkelijk laag. De stevige schouderblokken zorgen voor een grote koersstabiliteit.

Rendement

Met de Vredestein Comtrac All Season schaft de ondernemer een uitstekend functionerende band aan. Gedurende elk jaargetijde levert de band grootse prestaties. Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.