X-Crane +
Michelin
We only supply the tyre. If there is a rim shown in the picture, it is for display purposes only.
Michelin

Michelin X-Crane + 445/95 R25 174F TL

Seizoen: Bau- und Forstmaschinen (MPT)
Tyre size: 445/95 R25 174F TL 
availability: available
Voorraadstatus: All season bandenGAN
Speed: F: Approved up to 80 km/h
EAN: 3528707384287
Article Number: R-228503
For questions or concerns please contact us at service​@tirendo.be
just
2.302,53 €
+ 4,77 € Ecotax = 2.307,30 €
Prijs per artikel, incl. BTW
Free shipping*
2 - 5 working days delivery time
30 days return policy**
A lot of fitting station partners
  • Technical specifications
  • About Michelin
Brand Michelin
Seizoen Bau- und Forstmaschinen (MPT)
Model X-Crane +
Dimension 445/95 R25 174F TL
Tyre width 445
Tyre profile 95
Construction type R
Tyre size 25
Tyre load index 174
Speed index (F)
With/Without Valve (TT/TL) With tube
M/C No

Michelin – wij brengen u verder.

De visie van onze oprichters, Edouard en André Michelin, heeft de ontwikkeling van het merk MICHELIN voor meer dan 125 jaar geleid: rijden zo eenvoudig, veilig en comfortabel mogelijk maken - eerst met innovatieve banden en wielen, gevolgd door wegenkaarten, reisgidsen, en de bijdragen voor de verbetering van de verkeersinfrastructuur. Daarmee samen hangt een sterke betrokkenheid bij het milieu, omdat de moderne mobiliteit duurzaam en niet schadelijk voor het milieu moet zijn.

Elk jaar produceert de Michelin Group meer dan 178 miljoen banden in 68 fabrieken in 17 landen, en er zijn verkoopnetwerken in meer dan 170 landen. Het productaanbod is groot: van fiets, personenauto, vrachtwagen, motor, en tractorbanden, tot banden voor grondverzetmachines van 5 ton. Michelin biedt werk aan 111.700 mensen wereldwijd en is eigenaar van een van de oudste, meest bekende handelsmerken in de wereld - de legendarische Michelin Man.

Gerichte ontwikkeling: MICHELIN Total Performance

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten streeft Michelin trouw naar het concept van "MICHELIN Total Performance", waarbij ze vasthouden aan de strikte standaard van het steeds samenbrengen van een aantal prestatiekenmerken in een band, om optimale resultaten te bereiken. We volgen deze filosofie niet alleen bij de ontwikkeling van onze standaardproducten, maar ook in de autosport. Tal van technische innovaties helpen om de lasten voor het milieu, bestuurders en bedrijven te verlichten. Verborgen uit het zicht van de bandbehuizing, loopvlakontwerpen, en rubber verbindingen, tonen Michelinbanden hun gehele levensduur hun volledige potentie: ze bieden een uitstekende grip, lange levensduur en een lager brandstofverbruik dankzij hun lage rolweerstand.

Om beter te begrijpen met welke omstandigheden banden te maken krijgen bij het dagelijks gebruik, is Michelin in de zomer van 2014 begonnen met een uniek onderzoeksproject - the Road Usage Lab. Voertuigen van 3.000 chauffeurs in Europa zijn uitgerust met speciale meetapparatuur om gegevens over het gebruik van de banden vast te leggen. Deze belangrijke bevindingen worden toegepast bij de ontwikkeling van toekomstige bandenmodellen, waardoor ze beter aan de behoeften van daadwerkelijke bestuurders voldoen

*The price is for one tire and includes VAT and shipping costs.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
We use cookies. By using this website you consent to their use.
OK