Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Continental ContiSportAttack banden

Vind uw

ContiSportAttack

hier!

De Continental Contisportattack is de ideale band voor motoren in het reguliere verkeer en voor motorrijders die op het racecircuit actief zijn. Zijn perfecte grip en remeigenschappen tijdens droge condities maken van deze Continental banden een van de betrouwbaarste modellen voor motorbezitters die de vaart er graag in houden. Ook wanneer in scherpe bochten gas moet worden teruggenomen, zal met de Continental Contisportattack een optimale controle over de motor behouden blijven. Doordat de band slechts een korte periode nodig heeft om op temperatuur te komen om vervolgens topprestaties te kunnen leveren, zorgt de Continental Contisportattack al vanaf de eerste kilometers voor ongekend rijgenot.

Profieleigenschappen

Bij een band als de Continental Contisportattack spelen het gebruikte rubber en het ontwerp dat op het loopvlak is toegepast een doorslaggevende rol. De rubbersamenstelling wordt door Continental 'Black Chili' genoemd, en bestaat uit meerdere ingrediënten die onder meer voor een korte remweg en onovertroffen grip bij het accelereren zorgen. Het profiel is samengesteld uit afwisselend geplaatste V-structuren met daartussen smallere groeven. Met dit baanbrekende design heeft de motorrijder met de Continental Contisportattack niet alleen perfecte stabiliteit bij droog weer, maar is hij ook verzekerd van een veilige wegligging tijdens en na regenbuien.

Effectiviteit

Door het gebruik van een vooruitstrevend rubbermengsel wordt tevens de slijtvastheid van de Continental Contisportattack verhoogd. Bij een gemiddeld rijgedrag kunnen deze banden dan ook vrij lang mee gaan. Een groot pluspunt van de toegepaste rubbertechnologie is dat de motorband op het asfalt niet al te veel geluid produceert en dat de eigen demping groot is. Dit maakt het voor de gebruiker mogelijk om met de Continental Contisportattack in relatieve stilte te rijden. Zeker bij hoge snelheden of op lange afstanden zal dit voor een grote mate van comfort zorgen. Alles bij elkaar doen eigenaren van snelle motoren met de Continental Contisportattack dus een uitstekende aankoop.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel
 • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
 • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK