Dunlop

Dunlop Sportmax Qualifier II banden

Vanaf138,74 €per band
Vind uw

Sportmax Qualifier II

hier!

Met de Dunlop Sportmax Qualifier 2 weet Dunlop racetechnologie perfect naar de weg te vertalen. Voor sportieve motorrijders is de Qualifier 2 bijgevolg de ultieme band. Een uitstekende grip en rijstabiliteit, ook in de bochten en bij hoge snelheden, zorgen te allen tijde voor veilig en comfortabel rijden. De snelle opwarmtijd en hoge tractie van de Dunlop Sportmax Qualifier 2 bieden de veeleisende motorrijder zo de garantie op indrukwekkende rijprestaties.

Profieleigenschappen

De Dunlop Sportmax Qualifier 2 geniet het zogenaamde Carcass Tension Control System, dat de band op verschillende plekken een andere stijfheid geeft. Dit komt de stabiliteit en remeigenschappen van deze motorbanden zeer ten goede. Een speciale rubberstructuur heeft verder als effect dat deze Dunlop banden snel opwarmen en adequaat reageren op elke stuurhandling. Het grote contactvlak van de Dunlop Sportmax Qualifier 2 blijft ook in de bochten bij een kleine hellingshoek van kracht. Dat geeft de bestuurder een bijzonder veilig gevoel.

Effectiviteit

Met de Dunlop Sportmax Qualifier 2 heeft Dunlop de prestaties en duurzaamheid van zijn motorbanden verder verbeterd. Deze kwaliteitsvolle motorband kent immers een uiterst langzame slijtage. Zijn innovatieve bandenprofiel verzekert verder immer voorspelbaar weggedrag en een constante grip. Een nauwkeurige handling, optimale stabiliteit, snelle opwarming en lange levensduur maken de Dunlop Sportmax Qualifier 2 tot een populaire band voor vele motorsportliefhebbers.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.