Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903Pagina 1 van 12

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Metzeler motorbanden

Metzeler motorbanden van de gelijknamige bandenfabrikant Metzeler zijn de absolute klassiekers van de motorbanden. Met vele nieuwe ontwikkelingen heeft het Duitse bedrijf uit München niet alleen zijn motorbanden, maar ook zijn autobanden compleet op de kaart gezet. Het bedrijf begon nochtans in 1863 met de productie van waterdichte kleding en rubberen voorwerpen voor ziekenhuizen. Door in 1871 de eerste rubberfabriek te openen, werd de focus verlegd naar autobanden en motorbanden.

Tegenwoordig profileert het bedrijf zich echter voornamelijk met zijn ruime keuze aan Metzeler motorbanden. Niet alleen kunt u bij de bandenreus terecht voor banden voor  toermotors, maar ook als off roadrijder gaat u naar Metzeler. De bandenfabrikant heeft namelijk dankzij zijn jarenlange research veel innovatieve technologieën ontwikkeld, waarvan u als motorrijder alleen maar kunt profiteren. Zo voldoen Metzeler motorbanden altijd aan al uw wensen. Veilig en comfortabel de baan op gaan, is met deze banden dus geen probleem!

Een voorbeeld van een stel prachtige Metzeler motorbanden is de Metzeler ME 7 Teen. Deze sportband is voornamelijk bedoeld voor stedelijke gebieden. Met een goede grip, uitmuntende handling en een vlotte waterafvoer is deze comfortabele band een goede keuze voor elke motorrijder. Een ander pareltje is de Metzeler Perfect ME 77, een band geschikt voor toermotors. Met een gemakkelijke handling, ook in de bochten, en een uitmuntende grip op nat en droog wegdek verzekeren ze u immer een veilige rit!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK