Michelin

Michelin City Grip banden

Vanaf58,80 €per band
Vind uw

City Grip

hier!

De Michelin City Grip is een scooterband die dankzij de Progresive Sipe Technologie van Michelin eindelijk een oplossing heeft gevonden op het slipgevaar voor scooters bij een nat wegdek of putdeksels. Deze band kent een perfecte grip op de weg en regen verandert daar niets aan. Waar de scooter nu vaak binnen blijft staan wanneer de baan er niet ideaal bij ligt, is dat met gebruik van de City Grip banden niet meer nodig. De band is in verschillende courante maten verkrijgbaar en bevindt zich in de categorie zomerbanden voor scooters. Voor de winter bestaat er een variant met de naam City Grip Winter.

Michelin City Grip: scooterband met perfecte grip

Profieleigenschappen

Het profiel van de Michelin City Grip is zowel uniek als innovatief. Enerzijds is er voor meer grip gezorgd, maar anderzijds is ook bijzondere aandacht besteed aan de afwatering van de banden. Michelin heeft gekozen voor een profiel met constant rubber van hoogwaardige kwaliteit. Dit houdt in dat er geen onderbrekingen zijn in het midden loopvlak. Er is dus een bijna constant contact met de weg wat de uitzonderlijke hoge grip met zich meebrengt.

Effectiviteit

De grootste voordelen van de Michelin City Grip zijn haar uitzonderlijke profiel, goede grip op de weg, ook bij een nat wegdek, en perfecte afwatering wat beide vorige natuurlijk zeker ten voordele komt. Deze band geeft de bestuurder een veilig en comfortabel gevoel in alle omstandigheden en perfecte controle over zijn scooter. Regen mag geen reden meer zijn om de scooter binnen te laten. Het hoogwaardig rubber zorgt bovendien voor een hoge duurzaamheid.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 600 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK