Michelin

Michelin Power Cup A banden

Vind uw

Power Cup A

hier!

De Michelin Power Cup is de zeer gewaardeerde opvolger van de Michelin Power One Competition die al een absolute topband was voor de motorrijder op het racecircuit. De Power Cup is gehomologeerd voor op de normale weg, maar ontwikkeld om extreme snelheden neer te zetten op het circuit. Hierbij is voornamelijk aandacht gegeven aan de grip tijdens het nemen van de bochten of tijdens het optrekken. Het resultaat zijn nog scherpere tracktijden en een betere handling van de motor.

Michelin Power Cup: nog meer snelheid op het circuit

Profieleigenschappen

Het profiel van de Michelin Power Cup voorband verschilt van dat van de achterband gezien beiden een andere functie hebben op het circuit. De voorband is geproduceerd om de wendbaarheid te verhogen, daar waar de achterband voornamelijk de stabiliteit in de bochten ten goede komt. De combinatie van beiden zorgt voor onvergetelijke snelheden. Op gebied van materiaal is er gekozen voor een samenstelling van twee rubbers om de levensduur van de banden drastisch te verhogen.

Effectiviteit

Met een voorband die de wendbaarheid op het circuit verhoogd evenals de progressiviteit en stabiliteit en een achterband die de grip in de bochten optimaliseert, is de Michelin Power Cup een motorband die elke circuit moeiteloos kan trotseren. Dankzij een hoogwaardige samenstelling van het rubber, kent de band bovendien ook een lage slijtage en dus hoge duurzaamheid. De motorrijder ervaart een aangename rijervaring en merkt een perfecte stuurcontrole en handling van de motor, ook in de bochten. De mogelijkheid om op te trekken zonder grip te verliezen, zorgt ervoor dat betere tijden op het circuit gehaald worden.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.