Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903


Pagina 1 van 12
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Pirelli motorbanden

De Italiaanse bandenfabrikant Pirelli, opgericht in Milaan, speelt al ruim een eeuw een actieve rol op de internationale bandenmarkt. Naast eersteklas autobanden en banden voor vrachtwagens en bussen produceert de premium gigant vandaag ook motorbanden van uitstekende kwaliteit.

Veilig onderweg met Pirelli

Pirelli motorbanden genieten wereldwijd een uitstekende reputatie. Ze zijn immers uiterst betrouwbaar, ook bij hoge snelheden. De banden verenigen als geen ander technische perfectie met een esthetisch, modern design. Ze zijn tegelijkertijd absoluut veilig, uitstekend comfortabel en prima geschikt voor lange duur. Door al die eigenschappen is het met Pirelli motorbanden altijd veilig rijden!

Topper onder de Pirelli motorbanden

De Pirelli Angel St is vandaag een absolute topper onder de Pirelli motorbanden. Deze sporttoerer-band is een uitblinker in slijtvastheid, kent een unieke rubbersamenstelling en is uitermate geschikt voor lange tourtochten. Bent u dus op zoek naar een uitstekende bandenkoop, snuister dan gerust eens rond tussen de Pirelli motorbanden!


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK