Cooper

Cooper Discoverer AT3 Sport banden

Vanaf120,43 €per band
Vind uw

Discoverer AT3 Sport

hier!

De Cooper Discoverer AT3 is een band van het Amerikaanse bedrijf Cooper banden die uiterst geschikt is om op verschillende ondergronden te rollen. Dankzij de intelligente technologie van de band blijft deze heel constant presteren, zowel op de autosnelweg als op een rotsachtige ondergrond. De Cooper Discoverer AT3 kan bovendien in alle weersomstandigheden gebruikt worden zonder dat de bestuurder iets merkt.

Profieleigenschappen

De Cooper Discoverer AT3 bestaat uit een chemische formule met kiezelaarde en koolstof. Deze formule zorgt ervoor dat de band prima presteert op vlakke wegen alsook goed handelbaar is op meer ruwere ondergronden. Dankzij de kiezelaarde heeft de band bovendien minder neiging om gemakkelijk te schuiven. Het zaagvormige en agressieve design van de blokjes stoot gemakkelijk steentjes en ander vuil af, en verlaagt het risico om vast te komen zitten.

Effectiviteit

Over het profiel is diep nagedacht en dat zorgt voor een prima behandeling en controle over de Cooper Discoverer AT3, in droge of in natte weersomstandigheden en ongeacht de ondergrond. De tractie blijft overal dezelfde en ook aan stabiliteit wordt er op geen moment ingeboet.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.