Cooper

Cooper Discoverer S/T banden

Vind uw

Discoverer S/T

hier!

Cooper Discoverer ST staat voor een autoband uit het lage segment met bijzondere kenmerken. De grip op de weg en de remweg van de band zijn zeer goed. Ook de tractie is helemaal in orde. De band gedraagt zich ook uitstekend in bochten waardoor een aangenaam rijgedrag ontstaat.

Profielkenmerken

Het volgens de nieuwste technieken ontwikkelde profiel van de Cooper Discoverer ST zorgt, samen met het gebruik van duurzame milieuvriendelijke rubbers, voor een langdurig veilig gebruik. Hierbij wordt water prima afgevoerd wat resulteert in uitermate comfortabele ritten tijdens verschillende weersomstandigheden. Het aangenaam lage geluidsniveau valt ook direct op.

Effectiviteit

Met zijn bijzonder goede prijs/kwaliteit-verhouding is de Cooper Discoverer ST een betrouwbare en veilige partner voor hedendaagse automobilisten die kiezen voor laaggeprijsde banden met krachtige eigenschappen.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.