Goodyear

Goodyear Wrangler HP banden

Vanaf109,23 €per band
Vind uw

Wrangler HP

hier!

De Goodyear Wrangler Hp is vandaag een absolute topper onder de all season banden voor SUV’s of 4x4-wagens. De band is immers speciaal ontwikkelt om sportieve pickups en SUV’s als de Cadillac Escalade, Chevrolet Avalanche en Dodge Ram onder alle weersomstandigheden goed te laten presteren. De Wrangler Hp heeft een perfecte on-road handling en combineert die uitstekend met een all-season tractie. Wat ongezien is, de Goodyear Wrangler Hp garandeert die prachteigenschappen zelfs bij lichte sneeuw!

Profieleigenschappen

De strategisch geplaatste lamellen en diepe groeven van de Goodyear Wrangler Hp verzekeren u een uitstekende all-weather grip. Door het brede symmetrische loopvlak van deze kampioen onder de SUV-banden heeft u op droge wegen bovendien zowel een goede handling als een uitstekende tractie. Tegelijkertijd vermindert het uitgekiende loopvlak het geluidsniveau van de Goodyear Wrangler Hp.

Bij regen verkleinen de uitgekiende groeven het riscico op aquaplaning. Zo heeft de Wrangler Hp ook een perfectie tractie in natte en winterse omstandigheden. De interne bandenstructuur van de Goodyear Wrangler Hp is bovendien zo ontworpen dat u zelfs bij hoge snelheden een ongeziene wegstabiliteit heeft! Een band met goede prestaties in alle weersomstandigheden, zo laat de Goodyear Wrangler Hp zich dus vandaag samenvatten!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.