Michelin

Michelin Latitude Tour banden

Vanaf225,73 €per band
Vind uw

Latitude Tour

hier!

De Michelin Latitude Tour is een superieure band voor alle 4x4-voertuigen. Op de weg of op moeilijk toegankelijke terreinen presteert de band uitstekend. Een veilige rit is gegarandeerd.

Profieleigenschappen

Michelin ontwierp de 'rotsvaste compound': een extra stevige rubbersamenstelling afkomstig uit de wegenbouw, waar banden optimaal bestand moeten zijn tegen slijtage. De Michelin Latitude Tour heeft hierdoor een zeer sterke antislijtlaag, waardoor ook terreinritten mogelijk zijn. Aanraking met keien en een rotsachtige ondergrond pareert deze band dan ook moeiteloos. De StabilGrip-lamellen maken het profiel van de band extra flexibel. Dit resulteert in een verhoogde grip op een nat wegdek, minder trillingen en een gelijkmatige slijtage. Veiligheid en duurzaamheid zijn hiermee gegarandeerd.

Rendement van de band

De Michelin Latitude Tour levert uitstekende prestaties. De band biedt maximaal comfort en is een betrouwbare partner op begaanbare en minder begaanbare wegen.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.