De aftrap van de Tirendo Tyre Challenge


In het weekend was het eindelijk zover! De eerste Tirendo Tyre Challenge gesponseerd door Falken ging van start. Terwijl het pijpenstelen regende op vrijdag, klaarde zaterdag het weer op en konden we massa’s bezoekers en deelnemers in het bestuurderskamp van de Tyre Challenge tent verwelkomen.

Direct aan het begin, zette het Falken pitstraatteam een maatstaf die voor lange tijd stand zou houden. Met 28,51 seconden, hebben zij een sterk statement gemaakt met betrekking tot het snel wisselen van een band.

Nieuw pitstop record tijdens het raceweekend

In de middag van 19 augustus hadden we een aantal deelnemers die erg dicht bij de professionele tijd van Team Falken in de buurt kwamen. Uiteindelijk gebeurde het onvermijdelijke:

een deelnemer die niet eens gepland had om deel te nemen aan de Tirendo Tyre Challenge eindigde met een ongelooflijke tijd van 24,41 seconden, die momenteel als1ste plaats in de mannenscores staat.

Hier is een overzicht van de scores:
Professionele score:  00:28:51 minuten
Vrouwenscore:  01:05:31 minuten
Mannenscore:  00:24:41 minuten

De volgende keert kunt u ook deelnemen!

De volgende datum is tijdens het race weekend van 22-24 september. Dit betekent: registreer nu via  en win 2 van de 15x2 kaartjes voor de VLN Race.

Bezoek tijdens het weekend ons bestuurderskamp bij box 6 en neem live deel. De bandenexpert met de beste tijd wint 2 bandensets naar zijn/haar keuze uit het Falken assortiment; 1 set zomerbanden en 1 set winterbanden.

Plaatsen 2 tot 10 winnen tevens aantrekkelijke prijzen en zullen een onvergetelijke motorsportervaring hebben.

In September, wordt de Tirendo Tyre Challenge APP aan de mix toegevoegd, wat u de mogelijkheid geeft om vanuit het comfort van uw huis deel te nemen. Ook hier zijn er geweldige prijzen voor de kampioenen.