Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

CITROEN Saxo Velgen

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Motortype:
Voertuigtype:

Citroen Saxo velgen in alle maten zo besteld en zo thuisbezorgd

De leukste Citroen Saxo velgen voor een vriendelijke prijs online bestellen, dat kan op Tirendo.be. De Saxo gaat al eventjes mee, sinds 1996 maar liefst en is in 2003 uit de productie gehaald. Maar de auto was en is populair en er rijden in Nederland nog zo veel van rond dat het ons een goed idee leek een aparte Saxo-sectie in te richten met velgen geschikt voor deze vriendelijke Citroen. De Saxo heeft veel overeenkomsten met de AX en de Peugeot 106, en leent ook onderdelen van die modellen. In 2003 werd de Saxo vervangen door de C2.

Oude en nieuwe generatie modellen

Veel nieuwe modellen auto's, waaronder Citroƫns zijn motorische niet zo wezenlijk veranderd de afgelopen 10 jaar maar qua uiterlijk zien ze er een stuk anders uit. Hoekiger, groter, veel modellen neigen naar het uiterlijk en de maat van een SUV hoewel ze eigenlijk als compacte stadsauto waren begonnen. Voor de Saxo, die nog van de vorige generatie is geldt dat niet, en dus is het ontwerp meer ingetogen en rond. Omdat deze auto's nog genoeg rondrijden hebben wij ook voor deze generatie auto nog geschikte velgen in het assortiment.

Online bestellen

Maak dus je keuze uit een van de tientallen voor de Saxo geschikte producten, en laat je nieuwe setje velgen gratis thuis afleveren! Tirendo.be heeft met honderden professionele bestaande garages in Nederland contracten afgesloten voor het verlenen van diensten. Producten die op de website worden aangeschaft kunnen worden tegen een kleine vergoeding op of onder de auto gezet door een monteur. Wel zo gemakkelijk, en wel zo veilig. En je bent toch goedkoper uit.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK