Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

OPEL Adam Velgen

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Motortype:
Voertuigtype:

Velgen voor de Opel Adam geven je auto een strakke moderne uitstraling

Leuke moderne velgen voor de Opel Adam stadsauto bij uitstek vernoemd naar de oprichter van Opel. De Open Adam werd in 2013 geĆÆntroduceerd en heeft een vrij uitgesproken rond en 'grappig' ontwerp. Daar horen een stel grappige velgen bij natuurlijk, en op Tirendo.be kun je dan ook je lol op. Voor goed lopende modellen zoals de Adam in Nederland houdt Tirendo.be speciale productsecties aan, om het bezoekers eenvoudiger te maken een keus te maken online.

Opel's poging in het mini segment

Voor Opel is het redelijk vanzelfsprekend dat er compacte auto's in het gamma zitten, met in het verleden de Corsa. De Adam moet het opnemen tegen de Volkswagen Up en de Mini, en doet het goed dankzij de moderne uitstraling, zuinige motoren en redelijke prijs (zeker in vergelijking met de Mini).

Online bestellen met Tirendo.be

Voor een hip autootjes als de Opel Adam koop je regelmatig een paar nieuwe accessoires. Wij van Tirendo.be begrijpen dat en daarom houden we er een aparte kleine sectie op na met producten die voor de Opel Adam geschikt zijn. Je kunt hier 24/7 terecht met je bestelling, die binnen een paar dagen wordt bezorgd. Tegen een vergoeding kun je je velgen laten monteren bij een aan Tirendo.be gelieerde garage bij jou in de buurt. Zo profiteer je zowel van lage prijzen als van professionele service. Tirendo.be heeft een van de grootste websites in automaterialen, en levert velgen en banden uit voorraad. Je vindt hier gegarandeerd een geschikt product, en een velg die je aan het lachen maakt. Neem gerust de tijd en zoek een leuke velg uit, en bestel snel online!


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK