PEUGEOT 2008 Velgen

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Motortype:
Voertuigtype:

Peugeot 2008 velgen in alle maten te krijgen voor lage prijzen online

Strakke Peugeot 2008 velgen voor de mini sport utility 2008 van de Franse automaker, in productie sinds 2013. De 2008 kwam in de plaats van de immens populaire 207. Ten opzichte van de oude 205, 206, 207 en 208 is de 2008 een slag groter, waarmee Peugeot inspeelt op de vraag naar grotere auto's die als mini SUV's worden gebrand. Het is een populair format, en de auto wordt op grote schaal geproduceerd in Frankrijk, Brazilië, China, Iran en Maleisië. Bij een wat grotere auto met speelse vormen horen ook andere velgen, leuke ontwerpen van RVS of aluminium of meer ingetogen exemplaren voor zakelijke rijders. Voor winterbanden worden stalen velgen aangeraden, maar ook aluminium producten zijn in principe sterk genoeg om het hele jaar mee te gaan.

Peugeot in de laatste 10 jaar

Peugeot heeft flink wat tegenslagen te verduren gekregen de afgelopen decennia, en verschillende investeerders waaronder General Motors hebben zich verslikt in het merk. In 2014 verkocht de Peugeot-familie haar controlerende aandeel in het bedrijf, en investeerden de Franse overheid en het Chinese Dongfeng gezamenlijk in Peugeot. De samenwerking resulteert in een nieuwe productiefaciliteit in China, waarmee Peugeot de productiecijfers naar verwachting zal gaan opschroeven voor verkoop in China. Ook de Indiase markt is aangeboord, nadat het Indiase Mahindra & Mahindra in 2015 een meerderheidsbelang nam in de scooterdivisie van Peugeot.

Online bestellen met Tirendo.be

Het is nu gemakkelijker dan ooit om online banden en velgen te bestellen op Tirendo.be. Met de aparte secties voor velgen voor populaire automodellen zoals deze sectie voor de Peugeot 2008 is het eenvoudig om een goede passende velg uit te zoeken. Maak een keus en bestel snel!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK