Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

PEUGEOT 308 SW Velgen

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Motortype:
Voertuigtype:

Peugeot 308 SW kwalitatief goede velgen goedkoop online bestellen

Een nieuwe set Peugeot 308 SW-velgen vind je nergens goedkoper dan hier. De 308 estate is een verlengde versie van de gewone 308, een echte familie-auto maar met een zakelijke uitstraling. Bij zo'n auto past een set strakke velgen, aluminium of RVS voor nog meer flair op een toch al stijlvolle Fransman. Tirendo.be heeft een enorme collectie moderne velgen in verschillende ontwerpen en uit verschillende materialen online staan, en er bestaan aparte secties voor goed lopende modellen om het proces van online aankopen wat te vergemakkelijken. Tirendo.be gebruikt duidelijke omschrijvingen van al zijn producten online, meestal met afbeeldingen, waardoor het makkelijker is om te zien wat je aanschaft.

Moderne velgen online

Voor de meeste recente automodellen geldt dat ze een update hebben gekregen waarbij de body wat meer hoekige vormen heeft, en de vormen in het algemeen wat radicaler zijn. Bij zo'n ontwerp past ook een wat sprekender velg. Gelukkig gaan ook de ontwerpen van velgen met hun tijd mee. Er is veel meer mogelijk met materialen dan tien jaar geleden, en dat zie je in de ontwerpen van RVS stalen en aluminium producten.

Bestellen met Tirendo.be

Bestellen op Tirendo.be gaat veilig en snel, met vertrouwde betaalwijzen en snelle bezorging aan huis. Bezorging thuis of op locatie is volledig gratis binnen Nederland. Mocht het nodig zijn dan kun je ervoor kiezen je velgen (en banden) te laten bezorgen op een van de meer dan 600 Tirendo.be montagelocaties, waar professionele vakmensen de zaken aanbrengen en afstellen. Zo is online bestellen leuk en aangenaam, en met de lage prijzen op Tirendo.be kom je gegarandeerd terug voor een nieuwe velg, band, of een liter motorolie.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK