Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

VOLKSWAGEN Caddy Velgen

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Motortype:
Voertuigtype:

Velgen voor de VW Caddy geven je Caddy weer kleur

Voor een nieuw setje velgen voor de VW Caddy hoef je niet verder te zoeken. Op Tirendo.be vind je een mooie overzicht van producten die geschikt zijn voor de Caddy, zodat het gemakkelijk kiezen en bestellen is. De Caddy wordt al sinds 1980 gebouwd, en heeft ooit nog een pick-up variant gehad! De nieuwste generatie Caddies is nauwelijks nog te herkennen, ruimer en met hoekiger vormen, meer in lijn met de meeste andere automodellen van de afgelopen 10 jaar. Hoewel er passagiersversies zijn van de Caddy betreft het toch vooral een zakelijke auto of bedrijfswagen, en met die gedachte zoek je waarschijnlijk een andere velg uit dan voor een SUV of MPV.

Een auto met vele gezichten

De Caddy heeft in de veertig jaar dat hij wordt gemaakt al een hoop veranderingen doorgemaakt. Vanaf de 2010-versie is het een en al rechte hoeken en serieus werk, en daar past ook een strakke zakelijke velg bij. In deze sectie vind je alles wat voor de Caddy geschikt is, zodat je in korte tijd een goede indruk krijgt van je mogelijkheden. Een velg maakt je auto af als een das bij een pak, en het is van belang een mooie velg uit te zoeken.

Snel besteld en nog sneller thuis

Op Tirendo.be kun je 24/7 terecht voor een nieuwe band of velg, motorolie en andere auto-gerelateerde zaken. Bestellen gaat snel en moeiteloos, en de bezorging verzorgen wij geheel gratis. Tegen betaling is het mogelijk velgen of banden te laten monteren bij een garage bij jou in de buurt. Maak je keuze uit een van de tientallen geschikte velgen voor de VW Caddy, en bestel 24/7 online!


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK