VOLKSWAGEN Tiguan Velgen

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Motortype:
Voertuigtype:

Velgen voor Tiguan nergens goedkoper en snel thuis met gratis bezorging

Strakke moderne velgen voor de Volkswagen Tiguan vind je hier eenvoudig en snel online in deze aparte velgensectie voor deze populaire compact crossover Volkswagen. De Tiguan wordt verkocht sinds 2007 en gebouwd op het zelfde platform als de Golf. De Tiguan wordt uitstekend verkocht in Europa en in Rusland en de Verenigde Staten en heeft een zeer hoge veiligheidsrating. De tweede generatie Tiguan wordt sinds 2016 geproduceerd, en maakt gebruik van het gedeelde Volkswagen MQB platform. Op Tirendo.be vind je een ruim aanbod geschikte velgen, in verschillende materialen en uitvoeringen, modern en duurzaam.

Uitgebreid en modern aanbod

Tirendo.be betrekt de nieuwste producten van kwaliteitsaanbieders uit Europa, Azië en de Verenigde Staten. Een aantal van deze producenten is specialist in velgen en produceert enkel velgen. Andere fabrikanten specialiseren zich in aluminium producten of stalen onderdelen, meestal voor automotive en maken ook velgen. Er is steeds meer mogelijk in het ontwerp van de body van auto's en daarbij horen ook wat sprekender banden en velgen. Veel fabrikanten spelen daarop in met speelde ontwerpen, en op Tirendo.be kun je dan ook kiezen uit honderden geschikte producten.

Online bestellen met Tirendo.be

Het is in de afgelopen jaren steeds eenvoudiger geworden om een leuke velg en goede banden uit te kiezen en te bestellen online. Tirendo.be werkt aan een enorm aanbod kwaliteitsproducten en verzorgt de website goed met duidelijke productbeschrijvingen en afbeeldingen, naast lage prijzen en gratis bezorging. Indien nodig is het mogelijk de bestelling te laten afleveren bij een van de meer dan 600 Tirendo.be montagelocaties in Nederland, waar banden en velgen tegen betaling kunnen worden gemonteerd en afgesteld.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK