Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903
Eigenschappen


38,44 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
available
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 8
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

King Meiler All season banden

King Meiler all season banden prima nichespeler uit Duitsland

Goede kwaliteit King Meiler all season banden voor lage prijzen online, in deze speciale sectie! Browse regelmatig even door deze pagina voor een update van de beste producten, en bestel 24/7 online! Tirendo.be bezorgt gratis in heel Nederland, snel en uit voorraad. Met de grootste voorraad banden van fabrikanten van over de hele wereld is het leuk maar soms ook lastig uitzoeken op Tirendo.be. Maak dus goed gebruik van de filters op de website, en de speciaal aangelegde merkenpagina's zoals deze King Meiler productpagina. Op deze manier vind je snel geschikte producten en maak je een goede keuze op basis van prijs en eigenschappen van de band.

Goede all season band

Een goede all season band is de King Meiler AS-1, een all season touringband is ontwikkeld en gepatenteerd door Reifen Hinghaus die goede prestaties levert onder lage externe geluidsproductie in de zomer en voldoende grip en tractie onder winterse omstandigheden. De all season King Meiler AS-1 draagt zowel het M + S-symbool als het sneeuwvloksymbool, wat betekent dat ze de alle tests met uitstekende resultaten hebben doorstaan, en officieel als winterband mogen worden gebruikt.

Kopen op Tirendo.be

Door te kopen op Tirendo.beben je altijd goedkoper uit. Tirendo.be koopt banden uit heel Europa, Azië en de Verenigde Staten op grote schaal in en kan kortingen bedingen die je als consument normaal gesproken niet krijgt. Daarnaast bezorgt Tirendo.be gratis in heel Nederland, wat de kosten verder drukt. Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk banden te laten monteren. Tirendo.be heeft geen eigen garages, en in plaats daarvan geopteerd voor samenwerking met bestaande vakbedrijven in alle provincies. Er zijn al meer dan 600 in Nederland, en dat aantal groeit nog steeds. Zo kun je online een band aanschaffen voor een goede prijs, terwijl je de voordelen geniet van een conventionele garage, waaronder aanbrengen, afstellen en verwisselen van banden. Naast duizenden zomerbanden, winterbanden en all season banden heeft Tirendo.be velgen, motorolie en zelfs tuingereedschap, voor meer gemak en professioneel online aankopen voor je auto. Online shoppen is leuk, maar als je producten niet in handen kunt nemen voordat je aankoopt, voel je toch altijd onzekerheid over je aanschaf. Tirendo.be biedt banden aan die positief uit de verschillende bandentests komen in Nederland en in het buitenland, of die goed verkopen zodat je er zeker van kunt zijn dat je op afstand een goede koop doet.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK