/Ovation All season banden

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model

Ovation all season banden van Shandong Hengfeng uit China

Voor sterke Ovation all season banden van de Chinese bandenfabrikant gespecialiseerd in vrachtwagenbanden geniet enorme populariteit op de Chinese binnenlandse markt, en in toenemende mate ook op de internationale markt. Het is een van de belangrijkste merken ontwikkeld door het bedrijf Shandong Hengfeng Rubber & Plastic. Dit bedrijf is een van de toonaangevende bandenfabrikanten in China, opgericht in 1995. Met meer dan 6000 werknemers, volledig eigendom van de stad Dongying in de provincie Shandong, zoals dat in China wel meer voorkomt. Een heel complex met een fabriek met een jaarlijkse productiecapaciteit van 4 miljoen banden, een tweede fabriek met een jaarlijkse productiecapaciteit van 12 miljoen banden, en een eigen energiecentrale. Hengfeng is gespecialiseerd in de productie van radiaalbanden die veel worden gebruikt in vrachtwagens, SUV's en bussen, voor alle seizoenen met uitstekende prestaties. Veel van de productieapparatuur van Hengfeng wordt momenteel nog geïmporteerd uit Europa, de Verenigde Staten en Japan. Maar het bedrijf heeft in de afgelopen jaren gewerkt aan certificering voor de xport, en werkt in eigen R&D-faciliteiten aan eigen apparatuur voor de productie van een nieuwe lijn.

De Ecovision lijn

Twee goed lopende banden van Hengfeng zijn de Ovation Ecovision VI 186AT (all terrain en off road all season) en de Ovation Ecovision VI 186MT (all terrain en off road all season). Beide banden komen zeer sterk naar voren uit de verschillende bandenvergelijkingstests uit Nederland en Duitsland. Het zijn sterke producten met alle eigenschappen van mind range banden van hoge kwaliteit. Met deze banden rijdt je jaren rond, en je bespaart met gemak tweehonderd euro over de gehele periode ten opzichte van hoger geprijsde banden uit het hogere mid range of premiumsegment.

Online goedkoop kopen

Hier op Tirendo.be vind je de nieuwste zomerbanden, winterbanden en all season banden van Ovation en tientallen andere merken uit China. Daarnaast overigens ook motoroliën, o0nderhoudsvloeistoffen, wielen, velgen en nog veel meer. Veel van deze merken hebben in de afgelopen tien jaar een echte transformatie ondergaan, van budgetmerk en twijfelachtige reputatie tot een mid range merk dat wordt verkocht in de hele wereld en meedoet in vergelijkingstest. China laat ons op zo veel manieren versteld staan - het is uitgegroeid tot de nummer een producent van elektrische bussen en zonnepanelen, en concurreert in tegenstelling tot Europa met de Verenigde Staten op het gebied van digitale technologie met bedrijven als Google en Uber. Probeer de kwaliteit van Ovation en laat je door de praktijk overtuigen!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK