Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 7
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Sava All season banden

Sava all season banden goedkope economy banden

Hier browse je snel door de nieuwste Sava all season banden, goedkoop en uit voorraad leverbaar. Sava is opgericht in 1998 in Slovenië en is nu een dochteronderneming van Goodyear. Er werken meer dan 1.400 mensen. Het is een van de grootste en meest succesvolle Sloveense bedrijven. Banden worden geproduceerd in Slovenië (door Sava), Polen (door Dębica), Frankrijk (door Goodyear en Dunlop), Turkije (door Goodyear) en Duitsland (door Fulda en Dunlop). Sava heeft een goed breed aanbod van producten in alle categorieën, zoals high performance zomerbanden maar ook een selectie winterbanden en all seasoners. Tirendo.be levert Sava snel uit voorraad, gratis bij je thuis of op locatie. Tegen betaling kun je banden laten monteren via een van de servicelocaties van Tirendo.be, waarvan er meer dan 600 zijn in Nederland.

Een aantal goede all season Sava banden

Een aantal goede all season Sava banden zijn de Sava Adapto (premium touring all season) en de Sava Adapto HP (premium touring all season). De Adapto is een band voor alle weersomstandigheden die blijft presteren in regen en sneeuw. Voor bestuurders die niet het gedoe en de kosten van afzonderlijke zomer- en winterbanden willen. Deze betaalbare band past zich aan seizoensgebonden weersveranderingen aan. Goede handling en korte remweg het hele jaar door. Prima weerstand tegen aquaplaning. Rustig rijden en comfortabel op lange afstanden. De Adapto HP is de ideale keuze voor kostenbewuste bestuurders van auto's meer krachtige motoren. Consistente handling en voldoende grip van de lente tot de winter. Hoogwaardige handling, een goed profiel tegen aquaplaning, en comfortabel rijden bij matige snelheden. Bestel de Adapto of Adapto HP goedkoop 24/7 online via Tirendo.be en laat hem gratis bezorgen.

Bestellen op Tirendo.be

Je kunt 24/7 terecht op Tirendo.be en je bestelling doen. Betalen gaat veilig en snel via de beveiligde betaalpagina's van je eigen bank of creditcardmaatschappij. Tirendo.be biedt gratis bezorging binnen Nederland. Dat houdt in dat je banden binnen vijf werkdagen gratis worden afgeleverd bij je thuis, je bedrijf of op locatie. Tirendo.be heeft met bestaande garages in Nederland overeenkomsten voor het leveren van diensten, waaronder het aanbrengen van banden en velgen, en het verwisselen van filters, oliën en onderhoudsvloeistoffen. Profiteer ook van onze lage prijzen, en full service bij Tirendo.be. Kies je band en bestel 24/7 online!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK