/

Zeetex All season banden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Zeetex all season banden kwaliteit voor het hele jaar

Surf voor de beste en nieuwste Zeetex all season banden snel even naar Tirendo.be voor een aantrekkelijk aanbod en een goede prijs! Zeetex is een sterk internationaal merk dat een vrij uitgebreide reeks banden ontwikkelt. Zeetex werd in 2005 opgericht als een merk van Zafco en biedt een hoop bandenvarianten, maar ook batterijen en smeermiddelen. De productportfolio van Zeetex biedt meer dan 511 banden, waaronder een behoorlijk groot aantal goede all seasoners. Tirendo.be biedt deze en andere producten van dit merk met veel plezier aan. Vanwege het lage prijspunt en de in het algemeen goede reviews kun je de Zeetex altijd proberen. Zeetex heeft ook prima zomerbanden en winterbanden. Tirendo.be levert uit voorraad en biedt daarnaast ook zaken als kettingen, velgen, wielen, motorolie, antivries en veel andere autogerelateerd materiaal.

De best presterende Zeetex voor het hele jaar

Verkrijgbaar van Zeetex zijn onder meer de Zeetex ZT101 (touring all season), de Zeetex ZT102 (touring all season), de Zeetex ZT4000 4S (touring all season), de Zeetex Vigor HT (touring all season), de Zeetex AT1000 (all terrain off road all season), de Zeetex HT1000 (all terrain off road all season) en de Zeetex Vigor AT (all terrain off road all season).

De ZT4000 4S heeft een uni-directioneel profiel met brede groeven voor snellere waterafvoer tegen aquaplaning. Het profiel heeft grote gebogen loopvlakblokken op de buitenste schouder voor het beter bochtenwerk. Met speciaal ontworpen 'all weather' compound voor goede prestaties en veiligheid het hele jaar door. Het brede profiel biedt en de uitstekende drukverdeling leiden tot een lagere rolweerstand, wat leidt tot een betere brandstofefficiëntie en een vrij stille band. Verkrijgbaar in de maten 175/65 R14, 185/65 R15, 195/65 R15, 205/55 R16, 205/55 R17, 205/60 R16, 215/55 R16, 225/40 ZR18, 225/45 ZR17, 225/50 ZR17, 225/55 R16 en 235/45 ZR17. Een ander goed lopend product is de Vigor AT. De AT biedt redelijk tot goede tractie onder droge en natte omstandigheden, een zeer korte remweg onder droge omstandigheden en iets minder, maar nog steeds bovengemiddeld goede remweg onder natte omstandigheden, redelijke tractie in sneeuw, zeer goed comfort, een zeer laag geluidsniveau (binnen in de auto), weinig bandenslijtage en een laag brandstofverbruik. Tirendo.be levert deze en andere topproducten van Zeetex voor aantrekkelijke prijzen, met gratis bezorging aan huis of bij een van de 600 Tirendo.be montagelocaties in Nederland, bij jou in de buurt. Kies voor een all season band van Zeetex, voor een goed, sterk, duurzaam en gunstig geprijsd alternatief. Maak snel je keuze en bestel online!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^