Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 7

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Zeta All season banden

Zeta all season banden met een omvangrijk gamma

Koop nu de nieuwste Zeta all season banden voor lage prijzen online bij Tirendo.be! Deze Chinese bandenfabrikant is aanwezig op een aantal grote exportmarkten in de Verenigde Staten, Europa en in Brazilië met een zeer compleet aanbod bestaande uit zomerbanden, winterbanden en all season banden. Tirendo.be heeft een aantal producten van Zeta is het assortiment. Naast all season banden biedt Tirendo.be ook goedkope zomerbanden, winterbanden, velgen, kettingen, onderhoudsvloeistoffen en oliën.

De Zeta Toledo

De Zeta Toledo is een 4x4 all terrain off road all season band speciaal ontwikkeld voor multifunctionele en 4FWD-voertuigen. Het profiel is gericht op uitzonderlijke tractie en grip op alle terreinen voor zowel on raod als off-road en in alle weersomstandigheden. Met een agressief loopvlakpatroon ontworpen voor ultieme grip, geholpen door een zelfreinigend profiel tegen aquaplaning. De stevige blokken van de band zijn in offset-opstelling geplaatst, waardoor een relatief laag ruisniveaus wordt gegenereerd. De zg. tractiezigzaggroeven bieden extra tractie, een snelle stuurreactie en mobiliteit en grip in rul zand en modderige oppervlakken.

High tech voor een aantrekkelijke prijs

Zeta biedt in de EU al een aantal jaren een goede en volledige lijn van producten, en past een aantal beproefde technieken toe in al haar producten. Hoewel het niet per se om de nieuwste technologie gaat, zijn deze technieken wel degelijk bijzonder effectief, en niet eenvoudig toe te passen. De loopvlakpatronen van de banden hebben bijvoorbeeld doorlopende groeven, onafhankelijk geplaatste loopvlakblokken of laterale groeven. Dunne groeven worden in het profiel gesneden om het geluidsniveau, het rijgedrag, de tractie en de mate van slijtage te beïnvloeden. De patronen hebben verschillende basisontwerpen voor verschillende rijomstandigheden en weersomstandigheden. Een symmetrisch profiel is het meest gebruikelijk en is voorzien van doorlopende groeven of onafhankelijke loopvlakblokken over het gehele loopvlak, waarbij zowel de binnen- als buitenboordhelften hetzelfde patroon hebben. Een asymmetrisch patroon wordt ontworpen om te voldoen aan de vereisten van droge grip en waterverspreiding/sneeuwtractie waarbij het loopvlakpatroon over het oppervlak van de band verandert. Een directioneel loopvlakpatroon is ontworpen om slechts in één richting te rollen. Het bevat zijdelingse groeven aan beide zijden van de middellijn van de band die in dezelfde richting wijzen en resulteren in v-vormige loopvlakblokken. Deze groeven verbeteren de hydroplaning-weerstand bij hoge snelheden door water efficiënter door het loopvlakpatroon te pompen. Deze en andere technieken wordt tegenwoordig algemeen toegepast in nieuwe banden, waaronder ook die van Zeta.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK