Barum

Barum Brillantis 2 banden

Vanaf56,04 €per band
Vind uw

Brillantis 2

hier!

De Barum Brillantis 2 band maakt van rijden een feest: Deze band combineert ijzersterke en uitgebalanceerde rijeigenschappen met een lange levensduur. De Barum Brillantis 2 heeft een zeer goed wegcontact, een nauwgezette stuurrespons en een uitstekende stabiliteit in de bochten en bij hogere snelheden. Het is de ideale allround band voor compacte en middenklasse auto's.

Profielkenmerken van de band

De wegligging van een auto op Barum Brillantis 2 banden is door het uitgekiende profiel meer dan goed. De bredere groeven in de banden verhogen de veiligheid onder natte omstandigheden en verminderen het risico op aquaplaning. Het merk is er met dit type band in geslaagd de remafstand verder te verkorten.

Rendement

De Barum Brillantis 2 band kan pronken met een compleet pakket aan goede rijeigenschappen. De banden bieden veel rijcomfort, zijn slijtvast en hebben een laag afrolgeluid. Deze banden hoeven niet snel vervangen te worden. Ze staan voor zuinig en prettig rijden tegen een lage aanschafprijs.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.