Bridgestone

Bridgestone Turanza T001 banden

Vanaf97,24 €per band
Vind uw

Turanza T001

hier!

De Bridgestone Turanza T001 is een zomerband die zowel perfect geschikt is voor compacte wagens als voor familievoertuigen en touringvans. Het model staat vandaag gekend om zijn groot rijcomfort. De Turanza T001 is immers speciaal opgebouwd uit lichte materialen die onregelmatigheden in de weg optimaal opvangen. Deze band is daardoor een uiterst betrouwbare en veilige partner op de weg!

Profieleigenschappen

De Bridgestone Turanza T001 heeft door zijn hoge silicumgehalte een uitmuntende grip op een nat wegdek. Zijn brede groeven verwijderen eenvoudig water, waardoor het risico op aquaplaning aanzienlijk vermindert. Remmen op natte bodems vormt door het asymmetrische profiel van de band geen probleem en wegvastheid in de bochten is altijd een absolute garantie. Daarenboven biedt de Turanza T001 uiteraard ook op een droog wegdek een uitstekende wegligging. Het model levert immers altijd eersteklas kwaliteit!

Rendement

De Bridgestone Turanza T001 is door zijn Pro-Tech Nano-technologie een uiterst brandstofbesparend model. Die innovatieve technologie verbetert eensklaps zijn rolweerstand, wat de band een lange levensduur meegeeft. Daarenboven heeft de Turanza T001 een regelmatige slijtage. Samengevat is het dus een uiterst duurzaam bandenexemplaar!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.