Imperial

Imperial SnowDragon 3 banden

Vind uw

SnowDragon 3

hier!

Deze winterband is zowel geschikt voor SUV’s als voor bestelwagens en compactere wagens uit de middenklasse. Zijn vooruitstrevend profiel  maakt een goede grip bij winterse omstandigheden mogelijk. Een veilige rit op sneeuw, ijs en nat wegdek, wordt met de Imperial Snowdragon 3 gegarandeerd. Dankzij zijn goede prijs-kwaliteitverhouding, levert hij prima prestaties tegen een aantrekkelijke prijs.

Profieleigenschappen

De Imperial Snowdragon 3 wordt gekenmerkt door het  speciale profiel. Het contour is op zo’n manier ontworpen, naast een uitstekende grip, een hoge wendbaarheid en een sterke remkracht te bieden. De Imperial Snowdragon 3 is dus een echte betrouwbare speler onder de winterbanden.

Effectiviteit

Dankzij zijn goede rijeigenschappen laat de Imperial Snowdragon 3 een goede indruk achter. Veiligheid en duurzaamheid worden eveneens geboden door de winterband die een goede prijs-kwaliteitverhouding kent. In het  segment van goedkope winterbanden blinkt deze Imperial Snowdragon 3 dan ook uit door zijn laag brandstofverbruik.

 

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.