Goedkope winterbanden kopen | Tot 30% voordeliger bij Tirendo

Goedkope winterbanden

Koop hier uw winterbanden en bespaar direct!

Selecteer uw bandenmaat...


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Goedkope winterbanden
  • Gratis bezorging
    Wij willen de aankoop van banden zo eenvoudig mogelijk maken. Daartoe is zowel levering als retourneren bij ons gratis.
  • Tot 14 dagen retourneren
    Bent u niet tevreden met uw bestelling? Geen probleem; u heeft maarliefst 14 dagen de tijd uw producten te retourneren
  • Uitgebreid netwerk montagepartners
    Wij beschikken over een uitgebreid netwerk montagepartners door het hele land. Er is er dus altijd wel een bij u in de buurt.

Goedkope winterbanden bij Tirendo!

Met de wintermaanden voor de deur, worden sneeuw en ijs weer de normaalste zaak van de wereld. Om u optimaal te beschermen tegen deze gevaarlijke en gladde situaties, zijn goede winterbanden onmisbaar.  Tirendo bewijst, echter dat hoogwaardige banden niet per se duur hoeven te zijn. Ons uitgebreid netwerk van groothandelaars maakt het mogelijk om de perfecte banden te leveren tegen een scherpe prijs. Voor uw goedkope winterbanden, bent u bij Tirendo aan het juiste adres!

Tirendo realiseert besparen!

Bij Tirendo kent besparen geen grenzen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat onze prijzen altijd lager zijn dan de aanbevolen prijs van de fabrikant.  Naast de duurdere banden, bieden wij ook goedkope winterbanden aan.  Alle met een minimale profieldiepte van 1.6 mm, waardoor zorgeloos rijden in België en Duitsland geen enkel probleem is.  

Goedkope winterbanden: ons gamma

Ons assortiment telt meer dan 15.000 verschillende modellen. Naast All Season banden en zomerbanden, is de keuze voor winterbanden zeer divers. Om de ideale banden in deze ruime collectie eenvoudig en snel  terug te vinden, is ons gamma gesorteerd naar prijs. Goedkope winterbanden uitzoeken wordt daarmee een fluitje van een cent!

Gratis levering bij uw thuis of bij een van onze montagepartners maakt de autobanden nu nog voordeliger!