Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Kleber Krisalp HP 2 banden

Vind uw

Krisalp HP 2

hier!

Kleber is, naast Michelin, een van de meest geliefde fabrikanten in Frankrijk. Maar ook ver buiten de eigen landsgrenzen zijn Kleber banden bekend. Dit bewijst de Franse bandenreus dubbel en dik met zijn Kleber Krisalp HP2, de opvolger van de Krisalp HP. Kleber heeft er dus weer een uitstekende winterband bij.

Rijeigenschappen

De Krisalp HP2 is beroemd om zijn stabiliteit in bochten en bij spoorwisselingen. Zelfs bij sneeuw en ijs scoort hij hoog en behoudt hij deze stabiliteit. De Kleber Krisalp HP2 is zonder twijfel een verbeterd exemplaar van zijn voorganger. Met maar liefst 42% extra lamellen heeft de kanjer onder de winterbanden meer tractie op besneeuwde wegen. Ook bij regen blijft de wagen perfect bestuurbaar door de groeven van het profiel. Deze zijn looprichting-gebonden, waardoor het water snel weggewerkt kan worden en er geen kans wordt gegeven aan aquaplaning. Al deze verbeteringen dragen  bij aan  een optimale veiligheid van de passagiers en maken van de Kleber Krisalp HP2 de perfecte winterbanden.

Profieleigenschappen

Door het uitzonderlijk innoverende profiel van de Kleber Krisalp HP2 is er bij deze band ook gegarandeerde zijwaardse grip. In combinatie met de remeigenschappen van deze band levert deze innovatieve Kleberband een uitstekend resultaat op gladde wegen. De remwerking wordt versterkt door een verbeterd loopvlak in combinatie met de rechte en gebogen lamellen. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat de wagen een sublieme wegligging heeft.

Rendement

De Kleber Klisalp HP2 is een van de beste banden in deze prijsklasse. Met een laag slijtage en een positieve invloed op het brandstofverbruik is deze winterband een topper en voldoet hij met glans aan alle geldende normen. Vandaar dat de Kleber Klisalp HP2 het sneeuwvlokkensymbool bevat, wat betekent dat hij zich kwalificeert als volwaardige winterband.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel
 • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
 • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK