Michelin

Michelin Alpin A4 banden

Vanaf93,14 €per band
Vind uw

Alpin A4

hier!

Als Michelin ter sprake komt, denkt men meteen aan uitmuntende kwaliteit, maar tevens ook aan het Michelin-mannetje. Het mannetje is zo populair dat het wereldwijd wordt geassocieerd met de Franse onderneming.  Het effect: een jaarlijkse verkoop van 190 miljoen Michelin banden! De Michelin winterbanden doen vooral goede zaken doordat ze uitstekende kwaliteit leveren. Een voorbeeld van een winterband met topkwaliteit is de Michelin Alpin A4. 

Rijeigenschappen

De Michelin Alpin A4 is de winterband die gericht is op duurzaamheid en die onder vele soorten auto’s kan worden geplaatst zoals onder kleine stadsauto’s en grotere  familiewagens. Tevens is de band ideaal voor het afleggen van lange afstanden. Door de toepassing van de Michelin Full Active Tread-technologie wordt zowel de remkracht als het tractievermogen vergroot. De techniek zorgt mede voor een verhoogde stabiliteit, een goede wegligging en weinig geluidshinder. In combinatie met het vernieuwde rubbermengsel “Helio Compound +” zorgt de band voor het ultieme rijcomfort.

Profiel

De Michelin Alpin A4 bevat meer profielblokken waardoor de band meer remkracht, meer stabiliteit en een beter tractievermogen heeft tijdens zwaar weer. De innoverende rubbersamenstelling verzekert u tevens van een betere grip en meer remkracht tijdens regen en ijzel.  Het is zonder twijfel een van de Michelin winterbanden met de hoogste kwaliteit. Zoekt u voor de zomer een band die dezelfde kwaliteit waarborgt, dan is de Michelin Energy Saver Plus een aanrader.

Rendement

Bij de Michelin Alpin A4 staan duurzaamheid en brandstofbesparing centraal. Het brandstofverbruik is gecontroleerd via een rolweerstandstest van TÜV SÜD Automotive 2008/2009. Het resultaat van de focus op duurzaamheid is dat de band, volgens Michelin, 35 % langer meegaat dan andere banden. Hierdoor kan de Michelin Alpin A4 getypeerd worden als zuinigste winterband. Het is de band die meerdere winters meemaakt!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.