Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
37,04 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
available
Pagina 1 van 12
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Michelin winterbanden

Michelin

Michelin werd in 1889 opgericht door de Franse broers André en Edouard Michelin en is vandaag uitgegroeid tot de grootste bandenfabrikant wereldwijd. Vanwege een jaarlijkse productie van 190 miljoen autobanden is het Franse bedrijf al jaren de marktleider in de autobandenmarkt met een aandeel van ongeveer 20 procent. Deze positie heeft Michelin bemachtigd door hun Michelin banden continu te blijven ontwikkelen. Zo staat de bandenmagnaat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit. Dit geldt vooral voor de Michelin winterbanden.

De Michelin Alpin A4 is bij uitstek een van de toppers onder alle winterbanden wereldwijd. Bij deze winterband heeft Michelin de Full Active Tread-technologie toegepast waardoor de tractie en de remkracht worden verhoogd. De band biedt tevens het ultieme rijgevoel door het speciale rubbermengsel dat de stabiliteit en de wegligging bevorderen.

Wilt u voor de zomer een band die dezelfde kwaliteit levert als de Michelin Alpin A4, dan is Michelin Energy Saver Plus een goede optie. Kortom, voor zowel zomerbanden als voor winterbanden, zit u bij Michelin goed.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK