Pirelli

Pirelli P Zero Trofeo R banden

Vanaf704,64 €per band
Vind uw

P Zero Trofeo R

hier!

De Pirelli P Zero Trofeo is een raceband die geschikt is voor snelle auto's. Bandenfabrikant Pirelli heeft deze band speciaal ontworpen voor op het racecircuit bij droog weer. Deze band kan dus de krachtigste auto's aan. Om de Pirelli P Zero Trofeo te gebruiken is men echter niet beperkt tot het racecircuit, want de band is ook goedgekeurd om op de openbare weg gebruikt te worden.

Profieleigenschappen van de band

Het profiel van de Pirelli P Zero Trofeo is zo ontwikkeld dat de band veel tractie en remkracht heeft. Ook kan de auto met deze band koers houden, dankzij brede ribben die centraal in de band liggen. Bovendien beschikt de band over genoeg stijfheid om de belasting die in de bochten ontstaat te weerstaan. Deze band is echt ontwikkeld voor extreem gebruik en heeft daarom een goede grip in bochten en tijdens het optrekken, versnellen en remmen.

Effectiviteit van de band

Hoewel de Pirelli P Zero Trofeo bedoeld is voor de snelste wagens heeft Pirelli bij het ontwerp van de band sterk op het geluidsniveau gelet. Volgens de fabrikant is deze goed. Ook zitten er in de rubbermengsels geen sterk aromatische oliën die potentieel schadelijk kunnen zijn.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.