Vredestein

Vredestein Wintrac Xtreme S banden

Vanaf137,74 €per band
Vind uw

Wintrac Xtreme S

hier!

Rijeigenschappen

De Vredestein Wintrac Xtreme S is een uitstekende nieuwe toevoeging aan het Vredestein winterbanden assortiment. Deze ultra high performance band levert uitmuntende resultaten in de meest extreme weersomstandigheden. Dankzij een goede grip als gevolg van een geavanceerd profiel is de Vredestein Wintrac Xtreme S veilig op sneeuw en ijs. Bovendien geniet de band een uitermate goede handling op eender welk wegdek. Sneeuw en ijs zijn voor deze kampioen onder de winterbanden geen uitdaging meer. Met een design voorzien door de bekende Giugiaro levert deze band niet alleen uitstekende prestaties, maar is hij ook een pareltje voor luxe wagens.

Profieleigenschappen

Het profiel van deze topper heeft enkele nieuwe innovaties tegenover zijn voorganger, de Vredestein Wintrac Xtreme. Zo beschikt de Wintrac Xtreme S over de Internal Sipe Locking Technology, een ingenieuze ontwikkeling die de stabiliteit aanzienlijk vergroot en aquaplaning tegengaat. Daarbij leveren de groeven in het loopvlak ook een verbeterde prestatie op het gebied van tractie. Een kortere remafstand is hier ook nog een mooi voordeel van. Groeven in de schouders van de Vredestein Wintrac Xtreme S, daarentegen, zorgen voor een verhoogde grip in de bochten en op slipperige oppervlaktes.

Rendement

Naast een uiterst veilige autoband, is deze kampioen ook een comfortabele band. Dit is dankzij de brede groeven, die ervoor zorgen dat er een lagere geluidsproductie plaatsvind en een snelle waterafvoer voorzien. Bovendien is rijden met de Vredestein Wintrac Xtreme S ook gunstig voor uw portemonnee. Deze band heeft namelijk een uiterst lage rolweerstand, wat een lager verbruik oplevert en de levensduur van uw banden zal vergroten. Met deze knaller onder de Vredestein banden kan u met een gerust hart de winter tegemoet!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.