Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 12
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Goodyear winterbanden

De Amerikaanse bandenfabrikant Goodyear is sinds 1898 het rolmodel voor andere bedrijven, zoals Michelin en Continental. Dankzij zijn innovatie en veiligheid, is de bandenreus, genoemd naar Charles Goodyear, tegenwoordig de grootste speler in het veld. Het is dan ook logisch dat Goodyear banden al decennia lang zeer geliefd zijn in de racesport en zelfs in de ruimtevaart. Hoewel dit aantoont hoe populair Goodyear banden zijn, is het bedrijf nog altijd het meest gekend om zijn autobanden voor ‘gewone’ wagens. Met zijn uitgebreide ervaring heeft Goodyear gedurende de afgelopen jaren een ruime assortiment aan zomerbanden en winterbanden gecreëerd om kwaliteit en comfort te garanderen.

Goodyear winterbanden zijn met hun geavanceerde functies de banden bij uitstek op gladde winterse wegen. Dankzij een uitstekende tractie is het met Goodyear winterbanden geen probleem om een veilige en aangename rit te maken op sneeuw en ijs.

Van alle Goodyear winterbanden maakt de UltraGrip 8 de meeste indruk. Met zijn V-vormig profiel biedt de band een uitmuntende zijwaartse grip bij sneeuw en ijs, waardoor veilig door bochten gaan geen uitdaging meer is voor de Goodyear UltraGrip 8. Met Goodyear winterbanden krijgt u oerdegelijke, maar toch goedkope winterbanden.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK